Poetsen van kantoren

gevelrenovatie

De gevel van uw huis is een zeer belangrijk onderdeel van het exterieurontwerp omdat het de stijl bepaalt voor de rest van het gebouw. En het is ook belangrijk vanwege de invloed ervan op de energie-efficiëntie. Vandaag gaan we het hebben over 5 redenen om uw gevel te renoveren en de voordelen daarvan.

Gevels kunnen om vele redenen gerenoveerd worden: uw gevel is beschadigd of wordt oud, u bent bezig met een woninguitbreiding of u wilt het huis verkopen, enz. Het renoveren van uw gevel is een belangrijke investering, maar in ruil daarvoor biedt het u ook vele voordelen: de waarde van uw woning stijgt of de energie-efficiëntie wordt verbeterd. Laten we eens kijken naar deze 5 redenen om uw buitengevel te rehabiliteren:

1. VERHOOG DE WAARDE VAN UW HUIS
Een eengezinswoning met een gevel van STONEPANEL™

Een gerenoveerde gevel zal de waarde van uw huis verhogen. Wanneer het tijd is om uw woning te verkopen, is het een goede investering. Potentiële kopers zullen een huis met een nieuwe gevel waarderen, dus het kiezen van de juiste materialen voor uw gevelrenovatie is erg belangrijk.

U moet de voorkeur geven aan resistente en duurzame producten zoals natuursteen, minder duur dan andere gevelbekledingsmaterialen. Het zal economische waarde toevoegen aan elk huis en het zal een leven lang meegaan.

2. DE ISOLATIE EN ENERGIE-EFFICIËNTIE VERBETEREN
Stonepanel Nordic voor buitengevels

Een oude of beschadigde gevel heeft gevolgen voor het evenwicht tussen verwarming en koeling in uw huis. Als u het energieverbruik van uw huis niet wilt verhogen, zult u de isolatie moeten verbeteren. In feite zijn de buitenmuren de meest effectieve plaatsen om isolatie aan oudere huizen toe te voegen.

Tegenwoordig kunt u kiezen uit vele soorten buitenmuurisolatie. Op deze manier kunt u een comfortabeler binnenklimaat creëren en tegelijkertijd de energie-efficiëntie van uw huis aanzienlijk verbeteren.

3. VERMIJD EXTRA ONDERHOUDSKOSTEN
L’Orangerie bekleed met Carioca Brons kwartsiet CUPA STONE

Uw gevel op het juiste moment renoveren is essentieel om extra kosten te vermijden. Goed onderhoud kan de levensduur van uw gevel verlengen en voorkomt toekomstige problemen of schade. Natuursteen is een interessant materiaal voor buitengevels omdat het bestand is tegen de meest ongunstige weersomstandigheden en het vereist bijna geen onderhoud.

4. VERMINDER DE VOCHTIGHEIDSGRAAD VAN UW HUIS
Een geventileerde gevel bekleed met CUPA STONE natuurleien

Optrekkend vocht verwijst naar de bevochtiging van muren door het water dat aanwezig is in de grond. Dit kan leiden tot het ontstaan van salpeter en het loslaten van de bekleding van de onderkant van de muren. Om dit te verminderen, moeten de door het vocht aangetaste muren een specifieke behandeling ondergaan.

5. DE SCHOONHEID VAN DE BUITENMUREN VERBETEREN
STONEPANEL™, een moderne afwerking van het beste Zero Carbon woningbouwproject in het Verenigd Koninkrijk

Als u een stijlvolle en eigentijdse gevel wilt, moet u de manier waarop deze eruitziet veranderen. Geef het een frisse uitstraling door ramen te vervangen, deuren te schilderen of een natuurstenen bekleding te installeren met innovatieve materialen zoals STONEPANEL™. Het enige paneel dat gecertificeerd is voor buitengevels zal de schoonheid van uw huis vergroten.

Wat uw reden ook is, aarzel niet om uw gevel te renoveren!

Tags: gevelrenovatie –  facility management